Performance Management  > Aanvraagprocedure

AANVRAAG

Als u geïnteresseerd bent in onze tools kunt u een aanvraagformulier invullen of direct contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een intakegesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Voorafgaand aan dit gesprek vragen wij van u een aantal gegevens zodat wij het gesprek goed kunnen voorbereiden.

INTAKE

In het intakegesprek bepalen wij gezamenlijk de te monitoren prestatieindicatoren. Ook maken wij een plan voor de werkzaamheden, afhankelijk van de specifieke wensen binnen de monitor en de mate van betrokkenheid inzake de verzameling van data. U ontvangt hierna van ons een offerte.

ACTIE

Na het tekenen van de offerte zullen wij met de werkzaamheden starten en de monitor in gereedheid brengen. Met de data van het gewenste meetpunt komt de monitor tot leven. Wij leveren de monitor uiteraard digitaal, maar ook in gedrukte vorm. Op deze manier kunt u kiezen met welke implementatievorm u wilt werken en kunt u aan de slag. Uiteraard kunt u zich hierna verder door ons laten begeleiden.

Bent u geïnteresseerd?

 

Aanvragen

 Contact 

FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn