Performance Management  >  Business Monitor

Wilt u de beschikking hebben over een overzichtelijke, visuele en gebruiksvriendelijke tool die in één oogopslag de belangrijkste prestaties van uw onderneming toont? Wilt u deze prestaties organisatiebreed communiceren en daarmee resultaatgericht werken bevorderen? 

Met de Busines Monitor worden de belangrijkste prestaties op financieel, operationeel en organisatorisch gebied in kaart gebracht op een overzichtelijke, visuele en toegankelijke wijze. Naast dat u grip krijgt op uw prestaties is het een belangrijk doel van de monitor om het bewustzijn van resultaten organisatiebreed te vergroten. Hierdoor kan iedereen in de onderneming prestaties verder betrekken bij de werkzaamheden.

De kracht van de monitor schuilt in het ontwerp en de toepasbaarheid. De visuele weergave stelt u in staat om snel een duidelijk beeld van uw huidige situatie te krijgen. Aan de hand van vervolgmetingen kunt u veranderingen in prestaties helder weergeven en communiceren. Tevens kan gemakkelijk aan de doelstellingen van uw onderneming worden gereflecteerd.

U kunt zelf uw voorkeuren aangeven wat betreft de te meten prestaties. Op deze manier kan de tool zo effectief mogelijk worden ingezet. Wij beschikken over gedetailleerde monitoren en een opgebouwde database van indicatoren die wij kunnen raadplegen. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren voor het ontwikkelen van indicatoren, specifiek gericht op uw onderneming. Financiële en operationele data levert u aan of laat u door ons verzamelen. Op organisatorisch vlak meten wij uw prestaties aan de hand van een survey die wij bij elke meting uitzetten onder u en uw werknemers. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een specifieke monitor, gefocust op een meer gerichte toepassing voor uw onderneming, dan bieden wij u het volgende aan:

 

Financiële Monitor

Organisatorische Monitor 

Operationele Monitor 

Deze afbeelding geeft een indruk van de visuele weergave van onze monitoren. Deze worden in pdf en gedrukte vorm (naar keuze van grootte) geleverd.

 

Na de opzet en eerste meting van de Business Monitor kiest u zelf of en wanneer u:

·  Vervolgmetingen wilt afnemen.

·  Begeleiding wilt krijgen door middel van Coaching.

Tevens kunt u ervoor kiezen om de Business Monitor onderdeel te laten zijn van het Focus Traject.

Bent u geïnteresseerd? Vul hier ons aanvraagformulier in of neem contact met ons op.

FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn