Performance Management  >  Operationele Monitor

Wilt u beschikken over een overzichtelijke, visuele en gebruiksvriendelijke tool die in één oogopslag een indicatie geeft van de belangrijkste operationele resultaten van uw onderneming?

Met de Operationele Monitor worden de belangrijkste prestaties op operationeel gebied in kaart gebracht op een overzichtelijke, visuele en toegankelijke wijze. Hierbij kunt u denken aan behaalde resultaten met betrekking tot uw personeel, uw klanten en interne bedrijfsprocessen. Door het gebruik van de monitor kunt u reflecteren aan de huidige situatie en bovenal sturing geven aan de toekomst.

De kracht van de monitor schuilt in het ontwerp en de toepasbaarheid. De visuele weergave stelt u in staat om snel een duidelijk beeld van uw huidige situatie te krijgen. Aan de hand van vervolgmetingen kunt u veranderingen in prestaties helder weergeven en communiceren. Tevens kan gemakkelijk aan de doelstellingen van uw onderneming worden gereflecteerd.

Geen enkele onderneming is hetzelfde. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven wat betreft de te meten operationele prestaties. Op deze manier kunt u de tool zo effectief mogelijk gebruiken. Wij beschikken over een opgebouwde database van indicatoren die wij kunnen raadplegen. Echter leveren wij binnen de Operationele Monitor veelal maatwerk door het ontwikkelen van indicatoren die specifiek gericht zijn op uw onderneming. De benodigde data levert u aan of laat u door ons verzamelen.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een andere specifieke monitor, gefocust op een meer gerichte toepassing van operationele of organisatorische prestaties binnen uw onderneming, dan bieden wij u het volgende aan:

 

Financiële Monitor 

Organisatorische Monitor 

 

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze Business Monitor, welke de voor u belangrijkste prestaties weergeeft op zowel financieel als operationeel en organisatorisch vlak. Deze tool is handzaam gereedschap ten behoeve van gehele communicatie binnen uw onderneming.

 

Business Monitor 

Deze afbeelding geeft een indruk van de visuele weergave van onze monitoren. Deze worden in pdf en gedrukte vorm (naar keuze van grootte) geleverd.

 

Na de opzet en eerste meting van de Operationele Monitor kiest u zelf of en wanneer u:

·  Vervolgmetingen wilt afnemen.

·  Begeleiding wilt krijgen door middel van Coaching.

Bent u geïnteresseerd? Vul hier ons aanvraagformulier in of neem contact met ons op.

FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn  FocusAdvice LinkedIn